Ofte stillede spørgsmål

Må man tage sin hund med på museet?

Hvis din hund er så lille, at du kan bære den hele tiden på museet, må du tage den med rundt. Større hunde er ikke tilladt. Servicehunde er naturligvis altid velkomne.

Skal man booke plads før et besøg

Det er ikke nødvendigt at booke plads, men vi hører altid gerne om det i forvejen, hvis du planlægger at besøge os med en større gruppe.

Skriv til os på dgr@sydvestjyskemuseer.dk

Er der adgang med kørestol?

Det er muligt at holde lige foran huset, og døren er bred nok til at alle kørestole kan komme ind ad den ved hjælp af vores rampe. Vi har imidlertid desværre ikke elevator, så kørestolsbrugere har kun mulighed for at se stueetagen. Giv gerne besked inden I kommer, så vi kan have rampen klar.

Har I en aflåst garderobe?

Det Gamle Rådhus er én stor museumsgenstand, så vores publikumsfaciliteter er begrænsede. Derfor har vi heller ikke garderobe.

Kan jeg spise medbragt mad på museet?

Almindelige besøgende må desværre ikke spise medbragt mad.

Hvor kan jeg parkere?

Vi plejer at anbefale 2 timers parkeringen ved Sct. Cathrinæ Kirke eller 4-timers parkeringen ved Danhostel.

Vil du være sikker på at få de opdaterede oplysninger om parkeringsmusligheder, bør du dog orientere dig hos Destination Vadehavskysten.

Kort over parkeringsmuligheder i Ribe
Hvad kan jeg ellers opleve i området?

Vadehavs-området er fyldt med spændende attraktioner og imponerende natur. Få et overblik over det hele på Destination Vadehavskystens hjemmeside

Oplevelser ved Vadehavet

Vil du spørge om noget andet?

Skriv til os på dgr@sydvestjyskemuseer.dk … vi skal nok finde svar til dig.